Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Webinar ‘Inclusief ontwerpen in de praktijk’

Hoe kan een product, een tekst of afbeelding, een website, een gebouw of een publieke ruimte zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van een zo divers mogelijke groep gebruikers?

Het idee van inclusief ontwerpen is dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn een product, dienst of ruimte te gebruiken. Zodat het leidt tot een samenleving die open en toegankelijk is voor iedereen.

In dit tweede webinar over Inclusief Ontwerpen gaan we samen met Margriet en Séverine in op de vragen uit het eerste webinar. En kijken we samen met ontwerpers ook naar de uitdagingen wanneer je start met inclusief ontwerpen. En hoe je je hierop kunt voorbereiden.

Inclusief ontwerpen in de praktijk’
Datum:           1 februari 2021
Tijdstip:          13:00-14:00

Tijdens dit webinar gaan we in op de vragen uit het eerste webinar, de stappen om te komen tot een inclusief ontwerp en de uitdagingen die hierbij komen kijken

Sprekers
Margriet van Kampenhout
Dagvoorzitter en gespreksmoderator die als ervaringsdeskundige uit daagt om nieuwe wegen te ontdekken. En anders te kijken naar wat je denkt te kennen.

Ir. Séverine Kas
Architect, ervaringsdeskundige en werkzaam bij het Advies Centrum Toegankelijkheid van Bartiméus

Extra ondersteuning
Mocht je gebruik willen maken van een schrijf of gebarentolk, heb je hulp nodig bij het inloggen of gebruik je voorleessoftware geef dit dan aan bij je aanmelding.

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Je kan je hier aanmelden voor het webinar.