De Alliantie VN-verdrag Handicap organiseert Niets Over Ons Zonder Ons-trainingen. Deze trainingen zijn voor mensen die hun ervaringen willen inzetten bij organisaties die het VN-verdrag Handicap moeten uitvoeren. Vanwege de coronacrisis zijn onze trainingen momenteel online.

Wil jij meer weten over het VN-verdrag Handicap? Wil jij weten hoe je het verdrag kunt gebruiken in gesprek met je gemeente of met organisaties of bedrijven? Dan hebben wij voor jou de oplossing: een gratis online training gemaakt door professionals.

De training bestaat uit twee delen (De achtergrond van het VN-verdrag en het VN-verdrag in de praktijk). De training is volledig online en kun je gewoon vanuit jouw eigen huis bijwonen!

Wel is het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 32 personen om iedereen in de training voldoende aandacht te geven en ruimte te bieden voor eigen praktijkvoorbeelden.

Voor deze online training gebruiken we Zoom. Waarbij we ook letten op jouw privacy. Voorafgaand aan de training ontvang je van ons een link waarmee je kunt meedoen. Heb je Zoom nooit eerder gebruikt? We kunnen je helpen om er wegwijs mee te worden. Zorg dan in ieder geval dat je een kwartier vóór de aangegeven tijd ingelogd bent.

Bekijk hieronder onze trainingen

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland.