Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Jeanine Brummel-Ahlaloum werkt sinds 5  februari bij Ieder(in) als programmamanager VN-verdrag. Vanuit verschillende functies en organisaties heeft ze zich ingezet voor een inclusieve samenleving. Ze heeft bij diverse zorg- en welzijnsorganisaties gewerkt, o.a. voor MEE Gelderse Poort en Pharos (landelijk expertisecentrum voor gezondheidsverschillen). Naast haar werk als programmamanager voor Ieder(in) is ze gemeenteraadslid in haar woonplaats Nijmegen.

Jeanine: “Ik heb er zin in om samen met alle betrokken partijen de implementatie  van het VN-verdrag in Nederland verder vorm te geven!”

Jeanine zal binnenkort met verschillende organisaties contact opnemen om persoonlijk kennis te maken. Mocht je eerder contact willen hebben dan kan dat natuurlijk. Ze werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag en is bereikbaar via j.brummel@iederin.nl of 030-7200048.