Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Laatste intervisiebijeenkomst van dit jaar

Op woensdag 26 oktober organiseren we de laatste intervisiebijeenkomst van dit jaar voor ervaringsdeskundige belangenbehartigers. De intervisie is online, van 13.00 tot 14.30 uur.

Waarom zou je meedoen?

  • Je kunt de uitdagingen waar jij tegenaan loopt, bespreken met andere ervaringsdeskundigen.
  • Je krijgt praktisch advies van andere ervaringsdeskundigen.
  • Je leert nieuwe mensen kennen, je netwerk wordt groter.
  • Je kunt je eigen kennis en ervaring delen met anderen. Daar leer je zelf ook veel van.

Wat is intervisie?

Intervisie is een gesprek tussen 4-7 ervaringsdeskundigen. In iedere bijeenkomst wordt één praktijkcasus besproken die is ingebracht door één van de deelnemers. Samen gaan jullie onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het probleem op te lossen. Een gespreksbegeleider zorgt dat iedereen aan bod komt.

Voor wie?

Voor ervaringsdeskundigen die zich inzetten voor het VN-verdrag Handicap. We gaan er vanuit dat je al enige ervaring hebt met belangenbehartiging en basiskennis van het VN-verdrag Handicap.

Waar en wanneer?

De intervisie is online, op woensdagmiddag 26 oktober, van 13.00 tot 14.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor deze laatste intervisie van 2022 kan hier. In het aanmeldformulier kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een schrijftolk of Tolk NGT.

In het formulier vragen we je welk probleem of uitdaging jij als casus in zou willen brengen en waar je graag advies van anderen over zou willen ontvangen. Als jouw vraag wordt geselecteerd dan neemt de gespreksleider van tevoren even contact met je op om de details verder te bespreken. Heb je geen vraag, maar wil je wel meedoen, dat kan dat natuurlijk ook!