Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Reizen en op vakantie gaan moet voor iedereen mogelijk zijn. Om jouw behoeften en wensen op het gebied van vakantie en reizen in kaart te brengen zijn brancheorganisaties ANVR en NBAV samen met onderzoekers van CELTH een onderzoek gestart. De informatie uit het onderzoek wordt gebruikt om producten en diensten beter af te stemmen en daarmee reizen toegankelijker te maken.

Doe mee en maak kans op een weekend voor 4 personen in It Sailhûs!

Onder de deelnemers aan de vragenlijst wordt een weekend voor 4 personen in een volledige aangepast appartement van It Sailhûs verloot. Wil je daar kans op maken vergeet dan niet je mailadres in te vullen aan het einde van de vragenlijst.

Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan.

Voor een ander deel van het onderzoek zijn de onderzoekers op zoek naar ervaringsdeskundigen die hun ervaringen over reizen met een beperking willen delen.

Deze informatie wordt verzameld via een speciale app die alleen werkt op een Android of Apple smartphone of tablet. Heb je interesse om mee te doen, stuur dan een mailtje naar Guestjourney@BUas.nl

De gegevens die met dit onderzoek worden verzameld worden volledig geanonimiseerd bewaard en geanalyseerd.