Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Ga aan de slag met het VN-verdrag Handicap

Wil jij meer weten over het VN-verdrag Handicap? Wil jij weten hoe je het verdrag kunt gebruiken in gesprek met je gemeente of met organisaties of bedrijven? Dan hebben wij voor jou de oplossing: een gratis online training gemaakt door professionals.

De training bestaat uit twee delen (De achtergrond van het VN-verdrag en het VN-verdrag in de praktijk). Daarnaast is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een opdracht. De training is volledig online en kun je gewoon vanuit jouw eigen huis bijwonen!

Wel is het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 32 personen om iedereen in de training voldoende aandacht te geven en ruimte te bieden voor eigen praktijkvoorbeelden.

Voor deze online training gebruiken we Zoom. Waarbij we ook letten op jouw privacy. Voorafgaand aan de training ontvang je van ons een link waarmee je kunt meedoen. Heb je Zoom nooit eerder gebruikt? We kunnen je helpen om er wegwijs mee te worden. Zorg dan in ieder geval dat je een kwartier vóór de aangegeven tijd ingelogd bent.

Data en aanmelding
Omdat de training bestaat uit twee delen is deze verdeeld over een tweetal dagen. Dus op 11 mei het theorie gedeelte en op 18 mei de opdracht en de praktijk. De training is gratis en biedt plaats aan maximaal 32 deelnemers, dus wees er snel bij!

  • dinsdag 11 mei (deel 1) en dinsdag 18 mei (deel 2)
    Aanmelden kan HIER
  • woensdag 8 september (deel 1) en woensdag 15 september (deel 2)
    Aanmelden kan HIER
  • dinsdag 14 september (deel 1) en dinsdag 21 september (deel 2)
    Aanmelden kan HIER

Geef bij je aanmelding door of je extra ondersteuning nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een schrijftolk. Daarnaast horen wij graag in een paar zinnen wat je hoopt te leren.

Doe mee
Dit is hét moment om op te komen voor de rechten van jezelf en van andere mensen met een beperking.