Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 16 juni 2022
12:15 - 13:00

Locatie
Jaarbeurs Utrecht


Word jij weleens gediscrimineerd vanwege je handicap? Maak je weleens mee dat je buitengesloten wordt? Bijvoorbeeld in een winkel? Of restaurant? Op je werk of bij een sollicitatie? Wat doe je dan? Zeg je er iets van? Of laat het je het maar gebeuren? Wil je er wel iets tegen doen, maar weet je niet wat? Doe dan mee aan deze interactieve workshop!

Rechten en stappen
We leggen kort uit welke rechten je hebt en welke je stappen je kunt nemen als je wordt gediscrimineerd. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Xandra Koster is de host tijdens deze bijeenkomst.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan alleen via Support. Je meldt je hier eerst aan als bezoeker Support/Dutch Health Week (Support is tegenwoordig onderdeel van de Dutch Health Week). Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de Swapcard (de event-app van Support/Dutch Health Week). In die app kun je je aanmelden voor de workshop.

Ondersteuning
Bij deze workshop is een schrijftolk aanwezig.