Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 22 december 2020
13:00 - 14:00


Stel je eens voor dat je aan het begin van een ontwerpproces al wordt betrokken. En dat je tijdens het proces mee kan denken over het uiteindelijke ontwerp. Dat is de basis van inclusief ontwerpen. Stapsgewijs en met de inbreng van gebruikers.

Een manier van ontwerpen waarbij de volgende vraag centraal staat: Hoe kan een product, een tekst, een website, een gebouw of een publieke ruimte zowel functioneel als aantrekkelijk zijn voor een zo groot en zo divers mogelijke groep gebruikers? Zodat het leidt tot een samenleving die open en toegankelijk is voor iedereen.

Maak nu kennis met inclusief ontwerpen tijdens het webinar ‘Introductie Inclusief Ontwerp’.

Datum: 22 december 2020
Tijdstip: 13:00-14:00
We gaan onder andere in op de achtergrond van inclusief ontwerp, de relatie met het VN-verdrag Handicap, het belang van de inzet van ervaringsdeskundigen en de stappen om te komen tot een inclusief ontwerp.

Extra ondersteuning
Mocht je gebruik willen maken van een schrijf- of gebarentolk, heb je hulp nodig bij het inloggen of gebruik je voorleessoftware geef dit dan aan bij je aanmelding.

Aanmelden
https://lnkd.in/d7jBTUG

#OnbeperktMeedoen #VNVerdragHandicap #InclusiefOntwerp #UniversalDesign