Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 16 december 2020
13:00 - 15:00


Wil jij weten hoe je het verdrag kunt gebruiken in gesprek met je gemeente of met organisaties of bedrijven? Dan hebben wij voor jou de oplossing: een gratis online training gemaakt door professionals.

De training bestaat uit twee delen (De achtergrond van het VN-verdrag en het VN-verdrag in de praktijk). Daarnaast is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een opdracht.

De training is volledig online en kun je gewoon vanuit jouw eigen huis bijwonen!

Data en aanmelding
Omdat de training bestaat uit twee delen is deze verdeeld over een tweetal dagen. Dus op 16 december het theorie gedeelte en op 22 december de opdracht en de praktijk.

De training is gratis en biedt plaats aan maximaal 32 deelnemers, dus wees er snel bij!

Woensdag 16 december (Deel 1) 13.00 tot 15.00 uur
Dinsdag 22 december (Deel 2) 13.00 tot 15.00 uur

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar vnproject@iederin.nl, met daarin je naam en de datum waarop je wilt deelnemen. Geef ook aan of je iets nodig hebt in verband met toegankelijkheid, zoals bijvoorbeeld een schrijftolk. Daarnaast horen wij graag in een paar zinnen wat je hoopt te leren.

#VNVerdragHandicap #Inclusie #OnbeperktMeedoen