Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 15 september 2021
13:00 - 14:30


Hoe kan je zorgen dat het VN-verdrag en de NGO-rapportage worden meegenomen in de programma’s van de verschillende (lokale)partijen. In deze bijeenkomst die wordt georganiseerd in samenwerking met Pro Demos, VNG en de Coalitie voor Inclusie praten we je bij wat je kan doen om het VN-verdrag Handicap ook tijdens de  gemeenteraadsverkiezingen op de agenda te krijgen .

Wanneer?
Deze gratis bijeenkomst vindt online plaats op 15 september van 13:00 tot 14:30. Na aanmelding ontvang je een mail met uitleg hoe je hieraan op eenvoudige wijze kunt deelnemen. Bij je aanmelding kan je ook aangeven of je gebruik wil maken van een gebarentolk, schrijftolk of andere ondersteuning.

Aanmelding
Je kan gratis aanmelden door je online in te schrijven via de volgende link.

Vragen?
Voor vragen kan je op maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 16.30 uur contact opnemen met Klaske Bos op 030 – 720 00 00. Je kunt haar ook bellen als je je liever telefonisch wil aanmelden in plaats van via het online aanvraagformulier.