Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 15 september 2021
13:00 - 14:30


De aankomende Gemeenteraadsverkiezingen zijn hét moment om de naleving van het VN Verdrag in jouw gemeente een boost te geven. Maar hoe zorg je ervoor dat inclusie en toegankelijkheid wordt meegenomen in de programma’s van de politieke partijen? Wij willen jou als lokale belangenbehartiger hierin ondersteunen en ontwikkelen momenteel een aantal instrumenten die jij hiervoor kunt gebruiken. Denk aan richtlijnen voor het opstellen van een lokaal inclusiemanifest en tips om partijprogramma’s te scannen.

In deze themabijeenkomst krijg je een aantal praktische handvatten om ook in jouw gemeente hiermee aan de slag te gaan. Doe mee en laat je inspireren door de ervaringen van andere lokale belangenhartigers en stel hen de vragen die je over dit onderwerp hebt!

Wanneer?
Deze gratis bijeenkomst vindt online plaats op 15 september van 13:00 tot 14:30. Na aanmelding ontvang je een mail met uitleg hoe je hieraan op eenvoudige wijze kunt deelnemen. Bij je aanmelding kan je ook aangeven of je gebruik wil maken van een gebarentolk, schrijftolk of andere ondersteuning.

Aanmelding
Je kan gratis aanmelden door je online in te schrijven via de volgende link.

Vragen?
Voor vragen kan je contact opnemen via vnproject@iederin.nl of het online aanvraagformulier.