Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 23 november 2021 - 30 november 2021
13:00 - 15:00


Deze bijeenkomst is afgesloten, je kan niet meer deelnemen.

Wil jij meer weten over het VN-verdrag Handicap? Wil jij weten hoe je het verdrag kunt gebruiken in gesprek met je gemeente of met organisaties of bedrijven? Dan hebben wij voor jou de oplossing: een gratis online training gemaakt door professionals.

De training bestaat uit twee delen (De achtergrond van het VN-verdrag en het VN-verdrag in de praktijk). Daarnaast is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een opdracht. De training is volledig online en kun je gewoon vanuit jouw eigen huis bijwonen!
Je schrijft je in voor de training op:
Dinsdag 23 november (deel 1) 13.00 tot 15.00 uur
Dinsdag 30 november (deel 2) 13.00 tot 15.00 uur

Voor deze online training gebruiken we Zoom. Waarbij we ook letten op jouw privacy. Voorafgaand aan de training ontvang je van ons een link waarmee je kunt meedoen. Heb je Zoom nooit eerder gebruikt? We kunnen je helpen om er wegwijs mee te worden. Zorg dan in ieder geval dat je een kwartier vóór de aangegeven tijd ingelogd bent.