Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 14 december 2021 - 21 december 2021
13:00 - 15:00


Wil jij meer weten over het VN-verdrag Handicap? Wil jij weten hoe je het verdrag kunt gebruiken in gesprek met je gemeente of met organisaties of bedrijven? Dan hebben wij voor jou de oplossing: een gratis onlinetraining gemaakt door professionals.

De training bestaat uit twee delen (De achtergrond van het VN-verdrag en het VN-verdrag in de praktijk). Daarnaast is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een opdracht. De training is volledig online en kun je gewoon vanuit jouw eigen huis bijwonen!

Je schrijft je in voor de training op:
Dinsdag 14 december (deel 1) 13.00 tot 15.00 uur
Dinsdag 21 december (deel 2) 13.00 tot 15.00 uur

Voor deze onlinetraining gebruiken we Zoom. Waarbij we ook letten op jouw privacy. Voorafgaand aan de training ontvang je van ons een link waarmee je kunt meedoen. Heb je Zoom nooit eerder gebruikt? We kunnen je helpen om er wegwijs mee te worden. Zorg dan in ieder geval dat je een kwartier vóór de aangegeven tijd ingelogd bent.
De training is gratis en biedt plaats aan maximaal 32 deelnemers, dus wees er snel bij!

Schrijf je in via de volgende link: Aanmelden