Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Datum/Tijd
Date(s) - 11 mei 2021
18:30 - 20:00


Ouderschap is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor wie gelden reproductieve en seksuele rechten eigenlijk? Gehandicapte mensen krijgen vaak te maken met gedwongen anticonceptie, een gebrek aan seksuele voorlichting en ontmoediging van hun kinderwens.

Op dinsdag 11 mei om 18.30 gaan Xandra Koster, Jeanette Chedda, Femke Zeven, Nita Bouwman en Pauline Gransier in een livecast ingesprek over rechten rondom ouderschap, zwangerschap en geboorte vanuit het perspectief van gehandicapte mensen.

Heb je een vraag of verzoek over de digitale toegankelijkheid van het event? Mail dan naar julia@dezwijger.nl. Wil je vragen stellen en/of gebruik maken van een schrijftolk, kijk dan via Zoom. Om dat te doen, reserveer je een plek via deze link en ontvang je de zoomlink per email. Wil je gebruik maken van een gebarentolk, laat dat uiterlijk vrijdag 7 mei weten via julia@dezwijger.nl.