Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

Vanaf 17 maart ben ik werkzaam bij Ieder(in) als programmamanager. Ik ben onder meer verantwoordelijk voor de projecten die in het kader van het VN-verdrag Handicap worden uitgevoerd door Ieder(in) en de Alliantiepartners. Samen met mijn collega’s streef ik naar een professionele en impactvolle uitvoering van de projecten en willen we, middels deze projecten, bijdragen aan de implementatie van het VN-verdrag Handicap.

Het werken aan een “inclusief” Nederland waar iedereen (naar vermogen) mee kan doen, is wat mij voldoening geeft en wat ik belangrijk vindt. Bij mijn vorige baan als manager bij Stichting Lezen en Schrijven was ik, vanuit een andere invalshoek, ook veel met dit onderwerp bezig en heb ik kunnen zien welk effect het heeft als mensen (volledig en/of pas echt voor het eerst) echt mee kunnen doen in de maatschappij. Dat is waar ik me graag, samen met mijn collega’s, voor in wil zetten.

De komende periode zal ik uiteraard kennis maken met verschillende organisaties en samenwerkingspartners die we kennen vanuit de VN-projecten. Daarnaast kunnen jullie mij natuurlijk ook zelf benaderen als er vragen zijn. Ik ben bereikbaar via n.gussinklo@iederin.nl.