Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

E-learning Zelf aan de slag met het VN-verdrag Handicp

Vind jij dat jouw dorp of stad wel wat toegankelijker zou kunnen worden? Baal jij ervan als je weer eens ergens niet in kunt met je rolstoel? Of is de website van jouw gemeente niet goed toegankelijk? En wil je als ervaringsdeskundige hier iets aan doen? Volg dan onze e-learning Zelf aan de slag met het VN-verdrag handicap.

Je leert alles over het VN-verdrag Handicap en wat je als persoon met een beperking of chronische ziekte kunt hebben aan dit verdrag. Ontdek hoe jij in jouw gemeente op kunt komen voor je belangen. De e-learning bestaat uit vier video’s-modules. Daarin leggen we uit wat het VN-verdrag Handicap inhoudt, hoe gemeentes aan inclusie werken en hoe jij als ervaringsdeskundige daarbij betrokken kunt zijn.

Je kunt de modules bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Bij elke video hebben we enkele verdiepingsvragen gemaakt en extra achtergrondinformatie om nog meer over het VN-verdrag te leren.

Doe je mee? Ontdek hoe je zelf aan de slag kunt met het VN verdrag!

E-learning Zelf aan de slag met het VN-verdrag Handicap