Niets Over Ons Zonder Ons

Het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid helpt ervaringsdeskundigen en organisaties verder bij het inzetten van ervaringsdeskundigheid en uitvoering van het VN-verdrag Handicap.

De tweede editie van de Nationale Netwerkdag Gelijk is Gelijk vindt plaats op 3 december 2019. Op deze netwerkdag kunnen de mensen die bezig zijn met de implementatie van het VN-verdrag Handicap elkaar op inspirerende wijze treffen.

Initiatiefnemer Jan Troost (eigenaar Inclusie Verenigt) heeft zich na het succes van de eerste editie in december 2017, samen met beursorganisator Alexander van de Kerkhof, Ieder(in), VNG en VWS hard gemaakt voor een sterke nieuwe editie.

Deze informatieve en interactieve netwerkmogelijkheid is bedoeld voor VN Ambassadeurs, lokale adviesraden, gehandicaptenplatforms, betrokken burgers en vrijwilligers, beroepskrachten van belangenorganisaties, alsook vertegenwoordigers van Gemeenten.

Kom ook naar onze Nationale Netwerkdag Gelijk is Gelijk, bomvol inspirerende sprekers, informatieve kennissessies, Cabaret de Gemeentereiniging en met veel nieuwe én oude gezichten. Ontmoet je medestrijders om samen weer nieuwe energie en plezier te krijgen. Bekijk hier het programma van de dag in een tekstdocument.

Waar en wanneer
Waar: Jaarbeurs Utrecht – Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Datum: 3 december 2019
Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Toegang: gratis als je je aanmeldt

Kun je niet wachten om je in te schrijven? Meld je dan alvast hier aan of telefonisch via: 026 377 97 39

Beeld – Gelijk is Gelijk 2017, fotograaf Raymond Troch